Vučić: Nismo još smislili izgovor za parlamentarne izbore

Dvogled News, (27.10.2017) – Na današnjoj proslavi slave SNS, predsednik ove stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da u SNS još razmišljaju o parlamentarnim izborima:

„Nastavićemo i sledeće nedelje da razgovaramo. Nije tajna da o tome razmišljamo” kratko je i tajanstveno rekao Vučić.

Kako saznajemo, u SNS žele na nove parlamentarne izbore da bi u njima nekako zakamuflirali beogradske i dobili novu veliku injekciju novca iz državnog budžeta, ali još nisu smislili izgovor pod kojim bi ih raspisali.

„Jednom je već bila „loša atmosfera“ kao izgovor, sada je atmosfera još gora, ali to je već korišćeno. Vučić je već nabacio da u stvari opozicija traži izbore, ali to je malo nezgodno, izgleda kao uslišavamo želje opozicije. Nismo još smislili šta će biti izgovor.“ – kaže funkcioner SNS koji je želeo da ostane anoniman.

Isti funkcioner dodaje da bi nedavni sukob predsednika Vučića i američkog funkcionera Brajana Hojta Lija takođe mogao da se iskoristi u smišljanju povoda za nove izbore. „Pokušavamo da razradimo strategiju u kojoj bismo izbore dobili na paroli da nam neće Amerikanci naređivati da raskinemo veze sa Rusijom i potpišemo sporazum sa Kosovom, a da istovremeno pošaljemo signale Americi da ćemo uraditi oboje, samo ako dobijemo još jedne izbore. Istovremeno se nadamo da nam Rusi neće zameriti na ovom gestu, pošto očekujemo da će raskid kratko trajati pošto će se EU raspasti u bliskoj budućnosti, a SAD izgubiti uticaj u Evropi“.

Ipak, izgleda da niko ne zna da li će novih parlamentarnih izbora biti ili neće. „Naš ideal je da se ništa ne zna i da se svi pitaju koji je naš sledeći potez.“ – zaključuje naš sagovornik, dodajući da ne žele da menjaju svoju politiku sve dok dobijaju izbore.

*Dvogled News je rubrika sa izmišljenim vestima

fotografija: Emil Milojević @eMilojevic

1 odgovor ka “Vučić: Nismo još smislili izgovor za parlamentarne izbore”

  1. petar gordić каже:

    Izmišljene vesti su realnije od stvarnih, sve veći broj „stvarnih“ vesti deluje kao da su sa njuz.net-a, da nisam pogledao objašnjenje rubrike ispod teksta jedino što bi izazvalo sumnju u „realnost“ ove vesti je ovo „funkcioner SNS-a“ sa idealom da se ništa ne zna:) Genijalno!

Pristigli komentari


Adsense

Po datumima

октобар 2017.
П У С Ч П С Н
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
%d bloggers like this: