Rubrika | Premalo za tekst

Čedomir Jovanović za Tanjug

Plok, plok, plok, plok, plok, plok, plok, plok, plok, plok, plok, plok, plok, plok, plok, plok, plok, plok, plok, plok, plok, plok, plok, plok, plok, plok, plok, plok, plok, plok, plok…

(zvuk koji nastaje kad se očekivanje smisla rasprši)

Intervju Tanjugu

5 odgovora ka “Čedomir Jovanović za Tanjug”

  1. Milan каже:

    Ako moze neko da objasni sta je netacno u onome sto je rekao?

  2. admin каже:

    Nismo rekli da je netačno, nego besmisleno. Evo da vidimo. Šta je po tebi smisao ovih rečenica:

    „Mi nemamo autorsko pravo, niti bih pomislio da bi trebalo da utičemo na nekoga da odluči da li može ili ne može da bude deo dogovora. Mi bismo želeli sa svima da se dogovorimo“.

    • Milan каже:

      To znaci da LDP-u nije bitno da on stoji kao potpisnik, vec je najbitnije da se duboke reforme sprovedu, nevazno je ko je formalni inicijator i izvodjac radova. Za to je potreban dogovor sa sto sirim krugom ljudi jer svi znaju sta treba uraditi ali cute o tome jer razmisljaju o broju glasova. Treba da se napravi da se napravi dogovor oko cilja, a razlike da postoje samo oko nacina i brzine kojima se do tog cilja dolazi. U suprotnom sledi bankrot. Ima stranaka koje to znaju, SPS, DS, DSS…, ali bi radije da profitiraju na otporu reformama nego na nacinu i brzini kojima se do njih dolazi.

      • PSL каже:

        A šta te „duboke reforme“ tačno podrazumevaju i šta to „svi znaju šta treba uraditi“? Da li može neki konkretan predlog i objašnjenje? Ovako samo zvuči demagoški, a još uz javni poziv svima na dogovor, meni zvuči kao mi nemamo ni plan, ni program, ni rešenje za probleme, ali hoćemo da se dogovorimo oko toga, jer „svi znaju“ šta treba. Evo, recimo ja ne znam, pa ako može neko da me uputi šta je to konkretno, da mogu lepo da kritikujem šta mi se ne sviđa.

  3. admin каже:

    Iako nikada nije bio ni ministar, kamoli predsednik sveta, već poslovični Cvijan – ako je verovati žutarama – preti da pomrači slavu Vuka Jeremića. Koji je, uzgred, u nedeljnom Blicu blagoizvoleo dati obiman intervju u kome nije rekao ama baš ništa. – See more at: http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/nemogucnost_demontaze.881.html?news_id=273320#sthash.R7vsNYaZ.dpuf

Pristigli komentari


Adsense

Po datumima

децембар 2013.
П У С Ч П С Н
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
%d bloggers like this: