Rubrika | Dvogled u kampanji

A na broju 23. možete glasati za „bele listiće“

Besmisleni izbori nisu se zaustavili na tome pa su prešli u moronski stadijum (mora se to reći). Prevara sa prošlih izbora NOPO sada je, barem za beogradske izbore apgrejdovana, pa na poslednjem mestu, posle liste NOPO, možete glasati i za „bele listiće“.

Dakle, vi dolazite na izbore spremni da na listiću nacrtate Čiča Glišu ili Kung Fu Pandu ili da napišete neku od besnih poruka političkoj klasi, ali na dnu glasačkog listića primećujete grupu građana „Beli listići“. Kažete sebi, a vidi, hteo sam da pošaljem poruku političarima, ali ova lista, iako ne znam ni ko je čini, ni za šta se zalaže, ipak se zove „Beli listići“, možda je to dovoljan razlog da ipak glasam za njih. Srećni zaokružujete listu „beli listići“.

Vi ste možda p o t p u n o neobavešteni o politici, pali ste upravo sa Saturna, ne znate ni o kojim se izborima radi, što je sve razumljivo, ali političari to ne misle o vama, oni misle da ste jednostavno moron. Ako misle da ste u stanju da, kao neko ko bilo šta zna o belim listićima, glasate za listu „beli listići“ sigurno to misle o vama.

I kad malo bolje pogledate, čak iako su na prošlim izborima belim listićem glasali mnogi inteligentni ljudi, kad obrnete stvar i pogledate kako je inače shvaćena poruka belih listića – a nije shvaćena uopšte – svim tim inteligentnim ljudima nije pridat baš mnogo veći značaj u odnosu na birače koji nemaju pojma  ni gde se nalaze.

„Beli listići“ na poslednjem mestu beogradske izborne liste precizna su mera smisla ovih izbora.

Nemojte imati ništa s njima, please.

1 odgovor ka “A na broju 23. možete glasati za „bele listiće“”

  1. brana каже:

    Oni beograđani koji dosada nisu znali za koga da glasaju nadam se da će da ti glas listi mađarske stranke – balint pastor radio b92 10.3.

Pristigli komentari


Adsense

Po datumima

март 2014.
П У С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
%d bloggers like this: