Rubrika | Premalo za tekst

Hrast: Ja sam oklevetan!

Iz nekog razloga, prvi potredsednik vlade Aleksandar Vučić, završio je svoje gostovanje na televiziji Prva, povodom otvaranja pregovora o pristupanju Srbije EU, izjavom kako „hrast ne može da spreči Srbiju u napredovanju ka EU“ (navodim po sećanju).

Ako se radi o hrastu u Savincu, ovlašćeni smo da prenesemo njegovu izjavu da on nije protiv EU. Čak smatra da je današnji dan zaista veoma značajan za Srbiju, pozdravlja otvaranje pregovora i podseća da su za ovaj uspeh, bar malo zaslužni i beli listići.

Takođe se nada da kleveta o njegovom protivljenju napretku neće biti razlog da njegovo pitanje bude rešeno negativno.

Zima, u koju su svoje nade polagali Blic i ministar Ilić, izgleda nije odradila posao.

1 odgovor ka “Hrast: Ja sam oklevetan!”

  1. admin каже:

    Sećajući se afere „Hrast“, Vučić je dodao: „Na hrastu sam i sam naučio lekciju. Mnogo sam je dobro naučio. Zbog toga što sam poslušao sve druge koji su solili pamet i držali predavanje danima, mi danas gubimo bezmalo dva miliona evra na godišnjem nivou zbog jednog drveta. Mnogo mi je drago to drvo, ali ta dva miliona evra mi treba da uzmemo od vas, od poreskih obveznika. Pa kada vas pitam da li više volite da za ta dva miliona evra izgradimo pet vrtića ili taj jedan hrast, vi mi odgovorite da više volite jedan hrast. Ali, ja ne mislim da je to tako“.

Pristigli komentari


Adsense

Po datumima

јануар 2014.
П У С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
%d bloggers like this: