Rubrika | Moment of Zen

Nismo normalni

Projekat „Beograd na vodi“ postaje školski primer predizbornog PR-a koji kao glavnu polugu koristi fantaziju. Juče smo dobili i novi detalj u tom PR-u: oni koji ne veruju u njega „nisu normalni“.

Blicov članak (100% PR novinarstvo)

24 sata (isto)

bgd_na_na vodi_matriks

 

3 odgovora ka “Nismo normalni”

  1. admin каже:

    Kamen temeljac za „Beograd na vodi” mogla bi da bude i najavljena rekonstrukcija zgrade „Geozavoda” koja bi trebalo da bude gotova već u maju.

    – Kreću radovi na sanaciji i adaptaciji dela zgrade koja bi služila kao komunikacijski centar i bila otvorena za javnost. U saradnji sa Zavodom za zaštitu spomenika kulture koristi se već urađeni projekat jer treba voditi računa da se ne naruši osnovni izgled – kaže Rupar.

    On dodaje da se neće sanirati cela zgrada, koja s podzemnim etažama ima 8.000 kvadrata, već samo deo zgrade iz kojeg bi se koordinirao projekat “Beograd na vodi”, a ta rekonstrukcija košta dva miliona evra.

  2. admin каже:

    – Da radimo celu zgradu to bi koštalo sedam miliona evra. Spolja će zgrada zablistati kada se očisti fasada, unutra će se voditi sastanci, dok će građani u velikoj sali moći da vide projekat u razmeri 1:5 – dodao je Rupar.

    „Ako ovo propustimo – nismo normalni”

    PRILIKA – Antić je naglasio da je ovo najvažniji projekat za celu Srbiju i prilika koja političare stavlja na test. “Ako ovo propustimo – kolektivno nismo normalni. Ovakva šansa pokazaće da li smo nesposobni kao društvo i da li smo mi političari nesposobni da izvučemo zemlju iz krize”, kaže Antić.

  3. admin каже:

    – Do kraja godine počeće izgradnja kule i najvećeg tržnog centra na Balkanu. Šta će biti preostale dve zgrade biće poznato u prvim nedeljama marta, ali verovatno će to biti hoteli – rekao je Mali.

Pristigli komentari


Adsense

Po datumima

фебруар 2014.
П У С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  
%d bloggers like this: